Nu er det tid til at få broen ud…

Bro ud_web

Søndergårdens dejlige badebro er til gavn og glæde for alle medlemmer og i løbet af få dage starter arbejdet med at lægge den ud for sæson 2016.

Arbejdet udføres af en gruppe frivillige medlemmer – også kaldet brobisserne – og de har brug for flere til at give en hånd med.

Vil du være brobisse?

Så kontakt Claus Arnel ca@nextkbh.dk.

Det er et stort arbejde at lægge broen ud, men jo flere, der hjælper til, jo lettere er det. Der er en god stemning blandt ‘bisserne’ og det er derfor ikke kun arbejde, det er samtidig sjovt og en god mulighed for at lære andre i foreningen at kende.

Arbejdet består af flere etaper og målet er broen står færdig søndag den 1. maj 2016 i løbet af dagen.

Første etape starter  torsdag morgen den 28. april med klargøring og udlægning af de første brofag og arbejdet fortsætter om fredagen. De, der dukker op, starter begge dage kl. 8.30 i materialegården.

Lørdag den 30. april og søndag den 1. maj starter vi med morgenkaffe og morgenbrød og derfor er tilmelding nødvendig, så vi kan sørge for nok forplejning :-) Mødested: Materialegården kl. 8.00.

Tilmelding til Claus Arnel ca@nextkbh.dk

Kom og giv en hånd med – der er masser af hygge, fælleskab og frisk luft til arbejdet :-)

Bemærk:

Al hjælp er god hjælp uanset om du kan komme et par timer, en hel dag eller flere dage – så du behøver altså ikke binde dig til mere end du har tid og lyst til.

Bemærk også: Broen kan ikke kan benyttes under arbejdet med udlægningen.