Tilmeld dig Søndergårdens nyhedsmail

Søndergårdens nyhedsmail er ment som en service til alle medlemmer. Når du du tilmelder dig vores nyhedsmail, får du en besked hver gang, der er nyt på hjemmesiden. Det gør det nemt for dig at følge med i hvad der sker i Sønderden. 

Det er forskelligt hvor ofte der kommer nyt på hjemmesiden. Generelt er sker det oftere i sommehalvåret fordi vi løbende lægger information om aktiveteter på siden. 

Hvis du har problemer med tilmeldingen eller i øvrigt har input til hjemmesiden er du velkommen til at kontakte vores webredaktør Lonnie Borgstrøm enten ved at ringe til 26 370 370 eller maile til: lonnie@ah-soendergaarden.dk

Arrangementer 2021

Med forbehold for nye Corona restriktioner håber vi at kunne afholde Sankt Hans, loppemarked, grillaften og flagnedtagning her i sæson 2021. Se datoer i indlægget eller kalenderen.

Referat bestyrelsesmøde 08-04-21

I samarbejde med andre foreninger arbejdes på tilladelse fra kommunen om at øge kvm. Breve sendt vedr. misligholdte haver. Generalforsamling forventes afholdt 30/8-21. Mere information: læs indlægget.